Другите – за нас

Да се похваля:-) В Digitalworld излезе статия, посветена на пътешествията, почивките и интернет. Пълният текст е в линка на заглавието, а сега малко цитати:-)

Слънце пече – много е добре

Пекне ли хубавото лятно слънце и гледай какво става в хорските глави – всяка мисъл за работа се разбягва където й видят очите и единственото, което остава там като фототапета в хола на леля ми, е една гледка – гледката на море.

Море – тихо, развълнувано, с палмички, без, черно, червено или в общия случай – синьо, това е съкровената мисъл на повечето българи дойде ли тоя сезон. И се почва едно тичане, съветване, разпитване, тършуване в спомени от бивши пътувания до къде ли не, а сред цялата тази суетня като индиански тотем стои едничкия и голям въпрос – колко пари ще дадем за почивката тази година.
Затова решихме да ви подадем едно рамо и двайсетина линка, които могат да ви помогнат в организирането на поредното незабравимо лято без катастрофални последици върху семейния бюджет. И за тази цел, както се досещате ще разлистим добрия, макар и не особено стар Интернет
.”
….
От Трън та на Блог
Има само едно удоволствие, което може да се сравни с това да пътуваш – да разкажеш в последствие на другите за това. Интернет дава страхотни възможности не само да споделиш с познати и непознати, но и да прочетеш това, което някой друг късметлия или авантюрист вече е преживял.Страхотно местенце с оригинални описания на пътувания е блогът на Стойчо и Комитата на адрес http://stojtscho.blogspot.com. Там ви очакват весели и чудесно написани истории от Япония, Черна гора, Барселона и др., в които не само географията и културните забележителности са привлекли вниманието на храбрия пътешественик, но и характера и душата на съответния народ.…”

Please follow and like us:
   Изпрати пътеписа като PDF   

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.