Другите – за нас

Да се похваля:-) В Digitalworld излезе статия, посветена на пътешествията, почивките и интернет. Пълният текст е в линка на заглавието, а сега малко цитати:-)

Слънце пече – много е добре

Пекне ли хубавото лятно слънце и гледай какво става в хорските глави – всяка мисъл за работа се разбягва където й видят очите и единственото, което остава там като фототапета в хола на леля ми, е една гледка – гледката на море.

Море – тихо, развълнувано, с палмички, без, черно, червено или в общия случай – синьо, това е съкровената мисъл на повечето българи дойде ли тоя сезон. И се почва едно тичане, съветване, разпитване, тършуване в спомени от бивши пътувания до къде ли не, а сред цялата тази суетня като индиански тотем стои едничкия и голям въпрос – колко пари ще дадем за почивката тази година.
Затова решихме да ви подадем едно рамо и двайсетина линка, които могат да ви помогнат в организирането на поредното незабравимо лято без катастрофални последици върху семейния бюджет. И за тази цел, както се досещате ще разлистим добрия, макар и не особено стар Интернет
.”
….
От Трън та на Блог
Има само едно удоволствие, което може да се сравни с това да пътуваш – да разкажеш в последствие на другите за това. Интернет дава страхотни възможности не само да споделиш с познати и непознати, но и да прочетеш това, което някой друг късметлия или авантюрист вече е преживял.Страхотно местенце с оригинални описания на пътувания е блогът на Стойчо и Комитата на адрес http://stojtscho.blogspot.com. Там ви очакват весели и чудесно написани истории от Япония, Черна гора, Барселона и др., в които не само географията и културните забележителности са привлекли вниманието на храбрия пътешественик, но и характера и душата на съответния народ.…”

Please follow and like us:
   Изпрати пътеписа като PDF   

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.