Конкурсът с най-яките награди.

Няколко уточнения към конкурса Бъди критичен:

Продължителност
Конкурсът е с продължителност един месец. Крайната дата за получаване на критиките и предложенията е 20 ноември.

Цел на конкурса
Искаме да направим този сайт още по-добър.

Формат на критиката
Няма ограничение за съобщенията като обем или форма – приема се всякаква информация в електронен вид, която може да мине през електронната поща.

Интересува ни ценността на идеята или уместността на критиката, а не обемът – което означава, че теоретично предложението/критиката може да е само една дума или само един пиксел, но тогава трябва да се постараете да бъдат достатъчно въздействащи 😉

Повече ни интересува духа и смисъла на идеите, отколкото оформлението им. Един грозен текстов файл с добри идеи е по-ценен от прекрасно оформена презентация, която няма какво да каже.

Писма, в които обяснявате, че сайтът е страхотен и няма нужда да го пипаме, четеме с удоволствие, но ще ги дисквалифицираме от участие. Няма съвършени неща. Търсим подобрение.

Къде се пращат критиките?
На адрес stojtscho@yahoo.com

Какво сме приготвили за вас?
За да видите, че говорим сериозно, сме подготвили следните страхотни награди за вас: (заради които днес се разхождах в най-големия сняг до книжарницата).

Трета награда
– стенна пътна карта на Европа.

Цветна, гланцирана, мащаб 1: 4 500 000
Размери 98 х 68 см

Втора награда – стенен календар (30 х 60 см в разгънат вид) за 2008 г.
Календарът е посветен на гениалния австрийски архитект Хундертвасер и е илюстриран с 12 фотографии на най-красивите му творения.Първа награда – Луксозен албум-енциклопедия за най-известните географски изследователи, естествоизпитатели, завоеватели, авантюристи и дори космонавти в човешката история и техните постижения.

Албумът (твърди корици, гланц, формат 31,5 х 27 см) съдържа над 3000 биографични статии, 400 илюстрации, фотографии и карти, хронология на географските открития от 3000 г. пр. н. е. до наши дни и секция с прекрасни цветни репродукции на исторически атласи.

И да ви кажа честно — направо съм изкушен да не присъждаме първа награда, ако не се появи писмо, което да ни въодушеви:-) Толкова е яка тая книга.

Казват че
българите можели само да критикуват. Да видим, могат ли го наистина добре.

Ако вече забрави за какво беше този конкурс, можеш да си припомниш.

Please follow and like us:
   Изпрати пътеписа като PDF   

Може да харесате още...

2 Отговори

  1. Съзерцател каза:

    Страхотни награди! Аз съм голям почитател на Хундертвасер. Изкушавате ме, ама нямам критики към страницата. Сега ще почна да търся под вола теле.:)

  2. komitata каза:

    действай, време не остана ! 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.