Съвети за пътуване: Прага и Будапеща

Целта на тази страничка е да опиша информацията която имам за различни градове, която засяга това къде може да се пренощува евтино и не мизерно. Всеки град си има 3-4 звездни хотели, които можете да намерите в Google, но тази информация се намира трудно. Ето за това, ще се постарая да го направя тук:

Прага


Цените в Прага са малко солени, но има едно местенце, където можете да пренощувате в апартамент в Мала страна – старата част на Прага, срещу около 30-40Е на вечер за целия апартамент. Човека, ще дойде да ви вземе от летището или гарата и ще ви заведе до апартамента, освен това ще ви даде полезни съвети, както и карта със всички забележителности на Прага. Освен това той много обича България и ако му носите една хубава бутилка български вино, ще го зарадвате много.
Повече информация има тук. Лично съм го тествал и останах много доволен и от цената и от обслужването.

Email: info@paul-prague.cz

Office and home phone: (00)(420) 251 510 034

Mobile phone: (00)(420) 603 232 403[(00)(420) 777 949 206]

Contact: Pavel Rehak

Address: Plaska 12, 150 00 Praha 5 CR

Будапеща

Като цяло цените в столицата на Унгария са ниски за тези услуги и можете да си намерите за 50Е четиризвезден хотел, но ето информация за 2 места, където можете да се почувствате у дома си, макар далеч от там:

SuperRoom
Самостоятелна стая в апартамент в Будапеща, чийто собственник отдава под наем. В стаята могат да пренощуват максимум 3-ма човека, като ще ползвате кухня и баня със собственика. Освен това можете да разчитате на всякакво съдействие от негова страна за всичко в Будапеща. Ето как изглежда стаята:

Цената е от 12 до 20Е на вечер в зависимост от това колко хора сте. Повече можете да намерите на ето този адрес или:

Е-mail: superchargedroom@yahoo.com

Mobile: +36702755690.

Апартамент
Цял апартамент под наем за цена от 20Е за 1 човек или 30 за двама. Това си е направо много добра оферта. Апартамента е изцяло обзаведен и разположението му е ето такова:.

Изглежда много добре, нали 🙂 Повече за него можете да намерите тук, заедно със снимки и начин на резервация.

Автор: Богомил Шопов

Please follow and like us:
   Изпрати пътеписа като PDF   

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.