Archive for февруари 14th, 2010

февр. 14 2010

Малко помощ

Мили наши читатели и автори,

ситуацията е следната:

Има едно момиченце, което се нуждае от помощ. Казва се Дени. Помощта се изразява в това, че трябва да се събере известна сума пари, за да може детето да оздравее — по-точно детето се нуждае от поддържащо лечение за около година и половина, което както се сещате никаква здравна каса не поема и струва майка си и баща си.

Освен това съществува и една наша авторка, Даниела Соколова, която доста присърце (нали ги знаете жените) е приела събирането и координацията на помощта — след като успя даже мен да ме зариби за каузата, работата наистина е сериозна.

Един от начините, по които се събира помощта, се състои в това, че всички проходи от продажбата на книгата «Пухкава приказка», чиято приятелска реклама виждате в левия сайдбар, а и тук, и чийто автор е Даниела — отиват за тази кауза. Моят принос, за сега, е че ви обръщам внимание на книгата и на каузата, заради която си заслужава да се свържете с Даниела и да си я поръчате. А ако искате да помогнете и по друг начин, тя ще ви обясни. Мисля, че сега трябва да кажа Действайте!

Можете да се свържете с Даниела на нейния блог — там ще намерите мейла ѝ и как можете да помогнете повече

Ето и обръщението на авторката към читателите и авторите на нашия сайт:

Уважаеми читатели на Patepis.com,
да бъдеш Човек е съзнателният избор, който ни отличава от обикновените хора.
Вярвам в това. Вярвам също, че не е трудно да бъдем хора, но на някои от нас им трябва малко смелост, на други малко помощ, на трети — вярната кауза…
моята кауза е малка, но смислена.
аз искам да помогна, доколкото е по силите ми, на едно дете да преживее една болест и да излезе от битката не само физически живо, но и психически здраво.

Затова предложих книгата си с благотворителна цел. Всички приходи отиват при Деница! Въпреки, че коричната цена на книгата е 10 лв., всеки е свободен сам да реши колко книги да си купи и колко да плати за един брой.

Ваша Даниела

И последно от мен: момчета и момичета, действайте — необходимата сума не е безкрайно голяма и е реално да помогнем ефективно.

Стойчо

3 коментара