Archive for август, 2009

авг. 31 2009

От Синоп до Агри (Из Турция на мотор, 2009г – 2 част)

Продължаваме с обиколката на Владича из Турция с мотор. Оставихме го в подстъпите на Синоп. Днес ще преминем от Синоп през Трабзон и Арзурум, за да стигнем до Агри. Приятно четене: Из Турция на мотор — 2009г част втора От Синоп до Агри 16 юни 2009 вторник (изминати 358 км) Тръгнахме към 9 часа. Преминахме меките пясъци без проблеми и изскочихме на асфалт. Преди това, обаче си поправих мотора. Шинирах тръбата с щанга от КТМ, която се оказа много подходяща за целта и затегнах всичко с тиксо, […]

2 коментара

авг. 31 2009

Да вдигнем чуковете!

Уважаеми читатели на patepis.com!

Човек и много да обича да работи му се налага да излиза в отпуска. Та от днес редакцията вдига чуковете и отпрашва, където я закара Опела, с цел да забрави компютрите, работата и всичко, свързано с печеленето на пари. Та с жените и Опелака ще ходим освен да си починем, но и да съберем материал за нов пътепис (надявам се).

Ай с’я, няма да плачете! Ще се върна! И даже няма да забележите, защото знам, че обичате да четете пътеписи и сега, в началото на новия трудов сезон няма да ви оставя без четиво. Пътеписите са заредени и ще се появяват в обичайния час сутрин автоматично, без мое участие, което обаче значи, че най-добрият от вас ще трябва да ги регистрира в Свежото (бутончето за гласуване), защото това няма как да го правя, докато събирам материал за пътеписи, нали?

Освен това, продължавайте да пращате разкази – като се върна обещавам всичките да ги прочета. Никой и нищо няма да се забрави!

Хайде, сега ви пожелавам спорна седмица и по-малко задръствания! 🙂

И да сте живи и здрави и щастливи!

No responses yet

Older Entries »