При Лев Толстой в Ясна поляна
С Цветан за кратко е отскочим при Лев Толстой в Ясна поляна (Русия). Приятно четене:
1. Разкази от и за европейските страни
С Юрий продължваме с пътуването из Помпей на живо. Днес сме край гробницата Ночара. Приятно четене:
Днес Веско ще ни отведе до съвременна Албания. Приятно четене:
С днешния очерк Цветан ще ни разходи из създаването на българската азбука и ще ни разкаже за Брегалнишката мисия на Константин–Кирил Философ. Приятно четене:
Продължаваме с обиколката на Помпей заедно с Юрий. Днес ще посетим Стабианските терми и както и един бардак за сиромаси.
Приятно четене:
Днес с Ирина ще обиколим някои нови места в Истанбул, които обикновено оставяме за четвъртия ден на тридневната ни екскурзия в града. Приятно четене:
Днес с Цветан ще отидем до Берлин: Райхстага, Бранденбургската врата и Стената, доколкото е останало нещо от нея ;)Приятно четене:
Елена ще ви заведе до Истанбул, а снимките ще са от личната колекция на редкацията, докато още се намираше близо до Босфора 😉
Приятно четене:
С Анжело днес отново ще открием скрити от очите ни места от китната ни родина: представяме ви Римския мост край Дъбово!Приятно четене:
Продължавме с обиколката на Помпей заедно с Юрий. Днес ще стигнем до Вилата на мистериите – приятно четене:
Последни коментари