Източен Тибет (7): От Бамей до Рълонг
Продължваме пътуването из Източен Тибет в Китай с Красен. Днес ще преминем от Бамей до Рълонг в Източен Тибет. Приятно четене:
10 дена с влак….а с кола?
Продължваме пътуването с Красен. Днес ще преминем от Кандин до Гардзъ в Източен Тибет, Китай. Приятно четене:
Продължваме пътуването из Източен Тибет в Китай с Красен. Приятно четене:
Днешният пътепис на Цветан ще бъде своебразно продължение на пътуване му до Датун в Китай – сега ще псоетим пещерите Юнган край Датун. Приятно четене:
Христос възкресе!
Днешният ни пътепис ще ни отведе в страната, която поне до момента се справя най-добре срещу текущата епидемия – Тайван. С този разказ откриваме нова страна за нашия сайт 🙂 Наш водач ще бъде Теодора.
Приятно четене:
Завършваме посещението в Хенгшанския висящ манастир, близо до чудния китайски град Датун. Предишния път пристигнахме в манастира, а днес ще получим малко източна мъдрост в наливен вид.
Приятно четене: (кликайте на заглавието!)
С Цветан отново ще отидем на манастир – този път манстирът ще е будистки, а страната – Китай. Приятно четене: (кликнете върху заглавието!)
Продължваме пътуването из Източен Тибет в Китай с Красен. Започнaхме с резервата Дзиуджайгоу , продължихме в посока Голог, после покрай планината Амне Мачин стигнахме езерото Чинхай. Днес от Чинхай ще стигнем до Джаохуа, за...
Днес ви представям втората час от пътуването на Биляна до Япония, което започнахме пред време. Приятно четене: Япония – чудо на чудесата втора част В Киото всеки турист жадува да види гейша Предварително бях...
Продължваме пътуването из Източен Тибет в Китай с Красен,. Започнхме с резервата Дзиуджайгоу , продължихме в посока Голог, а днес ще минем край планината Амне Мачин, за да стигнем езерото Чинхай. Приятно четене: Източен...
Последни коментари